fredag 27. april 2012

Rååååsa!

Jeg merker at det er vår... For da kommer behovet for farger strømmende!
Og rosa er en stooor favoritt...
Helst dus og fin rosa...

På blomster...
Både på papir eller ekte vare- fått av den beste...
Som detalj på en favorittkopp...Eller som en deilig følelse av...lykke!?!
Ønsker deg en deilig og rosa dag der du er! 


Det er fredag, og her blir det lite rosafaktor med 16 crazy 9-åringer som er klar for fotballbursdag!!
(Av og til lurer jeg på om jeg var tilregnelig i gjerningsøyeblikket da jeg skrev invitasjonene...)
Tenker det går helt fint!!


onsdag 25. april 2012

Kort og godt

Denne fine boksen kjøpte jeg i påsken hos vakre Linda, som har Trøndelags mest sjarmerende butikk!
Og nå har den blitt huset til en mengde hjemmelagde kort.
Tidligere har jeg laget masse kort, og det er utrolig koselig både å gi bort, og få hjemmelagete kort. Men så er det noe med denne tiden da, og kreativiteten som uteblir...
Lillemor liker også å lage ting, og da jeg fant en bok med ferdig stanset papir og limputer tenkte jeg at dette var noe for oss! Vi fikk vi oss en veldig koselig time, med et veldig flott resultat ikke sant?!
Nydelige duse farger, og mønster...Og når alt er ferdig matchet og det bare er for oss å sette sammen må det bare bli bra!Litt feminine er de, så vi må nok prøve å lage noen til de mannlige mottakerne også...Men det får bli en annen dag!

Ønsker deg en flott dag!

tirsdag 24. april 2012

Deilige godbiter på en tirsdag...

Dette nydelige påskeegget fikk jeg nå i påsken. Liker det så godt, og siden det ikke lyser "påske" av det, får det stå framme litt til...
 Oppi egget lå det (tidligere...) noen av disse deilighetene... De fikk vi også i gave nå i påsken, og gjett om de var gode!?!
Deilige belgiske trøfler- perfekt tilbehør til en kopp kaffe og koselig selskap...
Ønsker deg en god dag!

mandag 23. april 2012

I farta

Ny dag, ny uke, og nye muligheter!!
Mandagstema hos Alt som er vakkert er denne uken I farta... Mitt bidrag er et bilde fra sommeren 2010, hvor tre glade søskenbarn ligger og gynger i en hengekøye! 

Gode sommerminner...
Nydelig vær og gode dager i Stavern...
Måtte det bli mange lignende dager... En fin mandag til deg som er innom!

søndag 22. april 2012

9 år!

I dag har jeg vært mamma i 9 år!
Storebror og tøysebror...
Godgutt og rampegutt...
Vakker og verdens beste
TOBIAS!
Gratulerer med dagen kjære gutten min!
tirsdag 17. april 2012

Blogg-award

Uff, bloggtørken er visst ikke over enda allikevel... Men bare vent, plutselig er jeg tilbake!! Jeg har som tidligere nevnt fått en award- min første faktisk. Og det synes jeg er stas! Nå har jeg aldri hatt noen ønsker og forventninger om skyhøyt antall treff og følgere, men det er jo klart jeg setter pris på at andre setter pris på det jeg skriver!
Denne figuren fra Willow tree heter Courage- altså MOT
 Millas Blåbærtua skriver så fint "eg synest du har ein så koslig og reflekterende blogg med så masse fint du viser:)alltid kjekkt med innlegg fra deg!" Så da tar jeg utfordringen!

1.Man skal linke til den man mottok awarden fra.
2.Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere som har mindre enn 100 lesere.
3.Man skal besvare 5 spørsmål.
 
Hvorfor begynnte du å blogge?
Jeg begynte å blogge for litt over et år siden (oi, kanskje på tide med en giveaway?). Vi har familie og venner over hele landet, og dette blir litt erstatning for brev kanskje... I tillegg oppdaget jeg interiørbloggeverden for fem år siden, og har siden hatt veldig lyst til å starte en blogg, men har liksom ikke følt helt at jeg har så mye å bidra med...

Hvilke blogger følger du?
Flest interiørblogger, men også (hva skal man kalle det...) reflekterende blogger med et dypere budskap, og venner og familie sine blogger.

Favorittfarge?
Alle farger er vel vakre i de rette omgivelsene, men interiørmessig liker jeg lyse farger, pasteller, støvete farger. Mener at vi i dette landet med mørketid og dårlig vær må omgi oss med lyse, glade farger:)

Favorittfilm?
Liker romantiske komedier som ender godt!! Er alt for mye elendighet i verden til at jeg orker å se krim, og spenningsfilmer... Love Actually er et "must" før jul...

Hvilke land drømmer du om å besøke?
Akkurat nå drømmer jeg om Tyrkia, siden vi har bestilt tur i september. Har lyst til å se verden, og håper på lottomillioner inn i reisekassa!

Jeg vet ikke helt hvem som har fått awarden tidligere, og siden jeg snart skal på jobb, tror jeg at jeg sender den videre til alle som føler de fortjener det! Det er så mange flinke og flotte bloggere der ute, som fortjener hederlig omtale! 
Ønsker deg en fin tirsdag- her skinner solen!
    

tirsdag 10. april 2012

Bestemorpåske...

Påsken er vel overstått. Vi har kost oss i Trøndelag, hvor vår ble byttet ut med vinter. Snøen lavet ned, og vi har akt, laget snømann, og måkt mer snø på disse dagene, enn hele vinteren her på vestlandet! Forhåpentligvis er bloggtørken over, og det er på tide å puste liv i bloggen igjen.
Herlig med snø!!!
Og litt sol innimellom snøbygene...

Flott snømann?!?


Vi har hatt deilige dager, med velfylte påskeegg, god mat, sove lenge om morgenen-privilegium, spill, latter, familie og venner.
Ekstra koselig var det å oppdage at jeg har fått en award fra Millas Blåbærtua! Den får jeg komme tilbake til, men du skal vite at det setter jeg stor pris på! Anbefaler en tur innom bloggen hennes hvis du ikke har vært der før!

 
 

mandag 2. april 2012

God påske!

Med bilder fra fjorårets påske, vil jeg ønske alle sammen en velsignet god påske!