onsdag 14. september 2011

Ved enden av regnbuen

En morgen oppdaget vi den nydeligste regnbuen mens vi spiste frokost. Vi kunne se hele buen, og den var til og med dobbel!
Det var ikke så lett å ta bilde av den, men her er den ene enden. Ungene lurte veldig på om det var en skatt i enden av den, og ikke minst hvordan det ville vært å sykle på den!
Flott med naturfenomener, og flott med fantasi! Vi må ikke glemme å være litt barn vi også, vi må ta oss tid til å dagdrømme litt! En god dag til deg og dine! Klem Kristin

4 kommentarer:

 1. Nydelig! Er morro for både store og små med slike syn. Og det er så fint på Stord, koselig å sjå bildene!!!! Eg hadde turnusåret mitt der (Leirvik), og det er virkelig ein av dei finaste plassane eg har budd!
  Ha ein fin kveld! klem

  SvarSlett
 2. Eg såg også dobbel regnboge her om dagen!
  Vakre bilder du viser ♥

  Likte utruleg godt headeren din!

  Takk for fine ord frå deg :)

  God torsdag ♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 3. Vakkert! Regnbogar er alltid magiske! Eg og lillebror køyrde nærmest gjennom ein regnboge sist veke. Han lurte på kvar den stoppa? :) Kjekt at du hadde vore innom meg!

  Klem,
  Elin :)

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for koselig hilsen hos meg :)
  Ja, regnbuen er virkelig magisk! Husker selv at vi som barn var opptatt av gryten med gull, som skulle finnes i enden - hi,hi - nå er jeg mest fasinert over fargespillet :)

  Fin dag til deg!

  SvarSlett