tirsdag 8. november 2011

Skriften på veggen...

Jeg har mange ganger i livet ønsket å få skriften på veggen. Ikke sånn helt bokstavelig altså, i form av grafitti, eller litt overivrige unger med sprittusj. Men i faser hvor avgjørelser må tas, og man er usikker på hva som er riktig, hender det jeg ønsker meg klare og tydelige tegn... De siste årene har det blitt veldig populært med veggord og bokstaver i interiøret. Jeg har også noen av de, men dette er ikke et nytt påfunn.
"Søger herren medens han findes Kalder paa han den stund han er ner"
Veggord i form av broderi, har vært vanlig i mange år. Og da gjerne bibelvers. Dette bildet (med glass og gjenskinn...) er kjøpt på loppis for noen år siden.
Dette keramikkhjertet kjøpte jeg i sommer. Jeg likte fargene og formen så godt, men teksten måtte jeg venne meg litt til... Nå har jeg blitt veldig glad i både tekst, farge og form, og tenker at dette på en måte er blitt min hustavle og motto!
Ønsker deg en god og velsignet dag!

5 kommentarer:

 1. Å så fine ting du viser!! Og veldig viktige og sanne ord. Veit eg har lest det siste verset du skreiv i Salomos Ordspr (ei vakker bok) i Bibelen. I min oversettelse stod det: Den som sprer velsignelse skal trives... Takk for at du deler ♥

  SvarSlett
 2. Fine ord! Liker godt disse broderitekstene! :)
  Gjenskinn og speilbilder må vel være det vanskeligste å fotografere! Hehe! Aner ikke hvor mange ganger jeg har lagt ut bilder på blggen, for så å se at føttene min f.eks. vises i gjenstanden! ;D
  Jaja! Julemodus her også! Håper bare jeg rekker å gjøre alt før vi begynner med søndagsåpent! :)
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så fine ord å ha på veggen! Det finnes jo mange fine skilt med mange fine ord, men jeg må innrømme jeg har gått litt lei :) Derfor synes jeg det er noe ekstra med ord som dette! Ordene fra Salomos Ordspråk trengte jeg ikke svelge to ganger, de gikk rett i hjertet på meg! :)
  Thanks for sharing! De skal jeg ta med meg!

  Varme klemmer!

  SvarSlett
 4. Nydelige veggord :))
  Mye fint å hente fra Bibelen ♥
  Takk for fine bilder :))

  KLem fra meg

  SvarSlett
 5. Kjempefine veggord og ord her :)
  Likte veldig godt det siste. Sanne og mange gode ord.

  Velsigne deg og ha gode dager ♥

  SvarSlett